Bra bloggar

Det finns mer att läsa än bara böcker. På internet hittar du flera bra bloggar som är värda att följa. Vi tar upp ett gäng nedan ur flera olika kategorier, med hoppas att åtminstone en av dessa känns lockande för just dig.

Graviditet

8939247-smiling-teenager-in-eyeglasses-with-laptopAtt vilja bli eller att vara gravid kan kännas tufft och svårt. Man har tusentals frågor som snurrar runt uppe i huvudet och vill kanske inte ringa barnmorskan för minsta lilla sak man undrar över. Att få läsa en blogg som ger många svar och som bjuder in till diskussion, kan hjälpa sinnesfriden. Graviditetskollen är en webbshop som även har en blogg. De skriver till dem som har svårt att bli gravid, till dem som redan är gravid och till nyfikna som redan varit gravid.

Inredning

Det är alltid kul att inspireras av andra. Funderar man på att göra om i hemmet, rekommenderar vi att man tittar in några av dessa bloggar för att vad andra personer har gjort. Självklart har alla sin egen smak, men genom att titta på inredningsbloggar kan du upptäcka nya saker att gilla! Kika in och lär dig mer om inredningsstilar du knappt visste fanns, och hitta en blogg en som följer ditt smaksinne och se vilka tips och råd du kan ta med dig till ditt eget boende.

Mode

Vill du mest ha bilder att titta på, och struntar lite i att läsa massvis med text varje dag? Då är modebloggar din bästa vän. Här får man massvis med härliga bilder på olika klädkombinationer samtidigt som du får en inblick i annan människas vardag och garderob. En av de störste inom denna kategori är så klart Kenza och hennes blogg om sitt liv och modestil. Den uppdateras kontinuerligt och hon verkar ha en personlig fotograf som följer hennes vardag, för varje inlägg är sprängfyllt med snygga bilder!