Hitta billiga böcker

böcker

Visst, att låna böcker i all ära, men det finns något speciellt med att äga en en bok, att permanent ha den stående i bokhyllan. Men hur gör man då för att ha råd att köpa alla sina favoritböcker och börja bygga sitt bibliotek?

Vänta till bokrean

förr var bokrean det enda riktiga sättet att kunna köpa många böcker, riktigt billigt. Rean var för bokhandeln rent ekonomiskt till och med viktigare än julhandeln som annars brukar vara detaljhandelns viktigaste säljperiod. Idag så är inte bokrean det enda sättet man kan köpa billiga böcker, mycket tack vare internet och att intresset generellt sett är mindre. Som konsument så tar detta dock inte och minskar upplevelsen av bokrean eller gör att man inte kan spara stora pengar där. Förändringen ligger främst i att man inte behöver vänta för att kunna få stora besparingar.

Billigare online

Så länge man inte har något emot att vänta några dagar på boken så brukar det idag vara betydligt billigare att köpa böcker online än i butik. Många stora onlinehandlare tar dessutom och erbjuder gratis frakt så länge man handlar för mer än en viss summa pengar. Den frakten som ingår brukar dock vara någon form av ekonomipost vilket gör att leveranstiderna blir lite längre.

Billigast med rabattkod

Allra billigast får man det när man både handlar online och använder sig av rabattkoder. Detta är idag enormt enkelt tack vare sajter som sammanställer alla de rabatter man idag kan hitta online. Dessa sajter brukar även vara ett bra sätt att hålla koll på vilka butiker som just nu har rea och hitta andra, orelaterade erbjudanden där man kan spara mycket pengar.